top of page

Explorați România și limba română într-un mod inedit!

 

Descoperă România de la A la Z este un pachet de ilustrații informative organizate alfabetic și însoțite de fișe de activități ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. 

 

Resursele educaționale incluse în pachetul Descoperă România de la A la Z sunt imprimabile și pot fi folosite atât acasă cât și în cadrul școlilor sau cluburilor din străinătate pentru învățarea limbii române.

 

Pentru a accesa gratuit toate resursele Descoperă România de la A la Z trebuie să vă creați un cont, apoi să vă autentificați. Odată autentificați, veți avea acces la:

  • ghid pentru coordonatori care include  jocul Descoperă România de la A la Z, idei practice pentru abordarea învățării tematice și intradisciplinare la clasă sau acasă, învățarea prin descoperire și prin teme actuale, bazate pe interesele copiilor; implicarea și cetățenia activă, dezvoltarea competențelor interculturale și a competențelor de antreprenoriat. 

  • 24 de ilustrații organizate tematic care includ: personalități, tradiții, elemente de istorie, geografie, literatură și teme actuale. Fiecare ilustrație este o invitație la a discuta pe larg tema propusă, prin proiecte făcute în clasă, la orele de română sau acasă. 

  • afișul Descoperă România de la A la Z imprimabil în format A3

  • toate fișele cu ilustrații sub forma Caietului Alfabetul României

Previzualizați mai jos ilustrațiile pe care le puteți descoperi în detaliu și descărca autentificându-vă sau creând un cont.

joc2.jpg

În ghidul pentru profesori  sau coordonatori am inclus și jocul Descoperă România de la A la Z.  Fiți creativi, realizați un joc de traseu cu toate elementele și distrați-vă în familie sau între prieteni. Distracție plăcută!

  • White Facebook Icon
bottom of page