Bine ai venit!

Mulțumim pentru că dorești să te implici în inițativa noastră. Ești cu un pas mai aproape de a deveni coordonator în comunitatea ta. Mai jos găsești materialele de care ai nevoie iar în video poți vedea cum se desfășoară un atelier și care este structura lui. 
Finanțarea grupurilor de joacă trebuie asigurată de fiecare comunitate local, fie prin contribuția
părinților sau diverse proiecte. Unele orașe oferă spații gratuite pentru activitățile cu familiile.
Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii: info@edu-studio.fi

CâNTECE

Imprimă paginile cu versuri (pag. 2,3 și 4) pe hârtie sau carton. Dacă vrei, poți imprima și modelul colorat (pagina 5) pe verso. Pentru a se păstra cât mai mult timp, poți lamina foile înainte de a le tăia. Păstrează cântecelele într-un săculeț și alege câte 2-3 pentru fiecare atelier, în fucție de tematică.
Începe pregătirile și adună materialele și recuzita!

GHIDUL COORDONATORULUI

Atelierele se bazează pe ideea unor întâlniri regulate, în care părinții participă activ la activități împreună cu copiii preșcolari. Atelierele pot avea un format de 2 ore la 2 săptămâni, 14 pe an. Pentru organizarea lor veți avea nevoie de 3-4 coordonatori voluntari activi din comunitate și minim 4-5 familii cu copii cu vârsta 3-8 ani, care doresc să participe.

RECUZITĂ

Imprimă paginile pe hârtie și laminează-le. Lipește apoi de fiecare element un băț de lemn cu pistolul de lipit sau bandă adezivă. Folosește recuzita pentru cercul de început, la cântece sau la introducerea temei atelierelor. Distracție plăcută!

ateliere tematice

Pentru fiecare atelier tematic puteți descărca materialele specifice care pot fi folosite în timpul atelierelor. Fișe de activități, fișe de colorat și alte materiale utile. Vă încurajăm să vă folosiți imaginația și creativitatea. Sunteți liber să folosiți materialele cum doriți și bineînțeles puteți folosi și alte materiale pe care le credeți utile în cadrul atelierelor.

© 2019 by Edustudio Helsinki. 

Proiect finanţat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni

id-mprp.gov_.ro_.png

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

Un proiect Edustudio Helsinki și Zmeișorii

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon