top of page

sâm., 28 aug.

|

ZOOM

MOTIVAREA FAMILIILOR

Atelier și panel de discuții - Menținerea motivației familiilor de a comunica în limba română cu copiii.

Înregistrarea la acest eveniment s-a încheiat.
Alte evenimente
MOTIVAREA FAMILIILOR

Ora și locul

28 aug. 2021, 10:00 – 12:30 EEST

ZOOM

Oaspeți

Despre eveniment

Învățarea limbii materne este un avantaj pe care copiii din afara României îl vor avea de-a lungul vieții, de la dezvoltarea competențelor cognitive și emoționale la formarea unei identități etnice pozitive. În cadrul atelierului și al panelului de discuție vom aduce în discuție argumente pentru menținerea motivației familiilor de a comunica în limba română cu copiii, în ciuda tuturor provocărilor. Atelierul va include exemple de modele inovative în lucrul cu comunitatea, de prin lume adunate.

Zilele Româna Împreună sunt o serie de evenimente dedicate tuturor celor implicați în sprijinirea limbii române în afara României. Prin intermediul Conferinței Româna Împreună și al atelierelor și panelelor de discuție, urmărim consolidarea relațiilor dintre comunitățile românilor de pretutindeni și instituții, pentru a dezvolta modele sustenabile de educație în limba maternă.

Lista invitaților la acest atelier va fi anunțată în curând.

Vă așteptăm alături de noi!

Acest eveniment este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Bilete

Preț

Cantitate

Total

 • ATELIER MOTIVAREA FAMILILOR

  0,00 EUR

  ZIELELE ROMÂNA ÎMPREUNĂ 2021 Atelier și panel de discuții Menținerea motivației familiilor de a comunica în limba română cu copiii.

  0,00 EUR

  0

  0,00 EUR

Total

0,00 EUR

Distribuie evenimentul

 • White Facebook Icon
bottom of page