top of page

dum., 29 aug.

|

ZOOM

IMPORTANȚA LECTURII

Atelier și panel de discuții - Lectura ca principal component în procesul de învățare a limbii materne

Înregistrarea la acest eveniment s-a încheiat.
Alte evenimente
IMPORTANȚA LECTURII

Ora și locul

29 aug. 2021, 14:00 – 16:30 EEST

ZOOM

Oaspeți

Despre eveniment

Cum putem promova importanța lecturii, ca metodă de sprijinire a limbii materne pentru noua generație din afara României? În cadrul atelierului și al panelului de discuție vom aduce în discuție importanța parteneriatului instituții oficiale - comunitate - familie - profesori în sprijinirea literației. Atelierul va include lansarea campaniei Diploma de lectură, ca modalitate concretă de sprijinire a lecturii în comunitățile din diaspora.

Zilele Româna Împreună sunt o serie de evenimente dedicate tuturor celor implicați în sprijinirea limbii române în afara României. Prin intermediul Conferinței Româna Împreună și al atelierelor și panelelor de discuție, urmărim consolidarea relațiilor dintre comunitățile românilor de pretutindeni și instituții, pentru a dezvolta modele sustenabile de educație în limba maternă.

Lista invitaților la acest atelier va fi anunțată în curând.

Vă așteptăm alături de noi!

Acest eveniment este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Bilete

Preț

Cantitate

Total

 • IMPORTANȚA LECTURII

  0,00 EUR

  ZIELELE ROMÂNA ÎMPREUNĂ 2021 Atelier și panel de discuții Lectura ca principal component în procesul de învățare a limbii materne

  0,00 EUR

  0

  0,00 EUR

Total

0,00 EUR

Distribuie evenimentul

 • White Facebook Icon
bottom of page